PKK'lılar, 'şüpheli var' ihbarıyla çağrılan polisi şehit etti (2)

ŞEHİT POLİS, 1 HAFTA ÖNCE ANNESİNİ KAYBETMİŞ Iğdır'ın Karakoyunlu ilçesi'nde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Olgun Kurbanoğlu'nun bir hafta önce Kars'ın Susuz İlçesi'nde yaşayan annesi Sezile Kurbanoğlu'nun da vefat...

01 Eylül 2015 Salı 15:36
PKK'lılar, 'şüpheli var' ihbarıyla çağrılan polisi şehit etti (2)






ŞEHİT POLİS, 1 HAFTA ÖNCE ANNESİNİ KAYBETMİŞ
Iğdır'ın Karakoyunlu ilçesi'nde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Olgun Kurbanoğlu'nun bir hafta önce Kars'ın Susuz İlçesi'nde yaşayan annesi Sezile Kurbanoğlu'nun da vefat ettiği ortaya çıktı. Babası yıllar önce ölen Kurbanoğlu'nun, annesini toprağa verdikten sonra, 2 gün önce Karakoyunlu'daki görevine döndüğü belirtildi. 
Şehit polis Olgun Kurbanoğlu için bugün Iğdır Devlet Hastanesi önünde tören düzenlendi. Törene Vali Davut Haner, Emniyet Müdürü Yüksel Babal, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Ulus, vali yardımcıları Muhlis Arslan, Bilgehan Karanfil, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehit polisin eşi, çocukları ve kayınpederi ise Susuz'a gittikleri için törende hazır bulunmadı.
ÇIPLAK AYAKLI ABLA

Törene katılan şehit polis Olgun Kurbanoğlu'nun ablası Şenay Okuklu'nun çıplak ayaklı olması dikkat çekti. Cenaze töreni için Kars'tan geldiği otomobilden çıplak ayakla inen Şenay Okuklu'ya, daha sonra kadın polis memuru tarafından terlik verildi. T
ören boyunca abla Şenay Okuklu ile şehit polis memurunun ağabeyi Sadık Kurbanoğlu'nun ağıtları törene katılanları duygulandırdı. İl Müftüsü Cüneyt Kulaz'ın duası sonrası Olgun Kurbanoğlu'nun cenazesi ambulansla önce 5'inci Hudut Alay Komutanlığı'na götürüldü.
Şehit polisin cenazesi daha sonra askeri helikopterle otopsi için Erzurum'a getirildi. Mareşal Çakmak Askeri Hastanesi bahçesine inen helikopterden cenazeyi alan polisler minibüsle Adli Tıp Kurumu'na götürdü. 
FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.