PKK'lılar, verici istasyonlarını tahrip etti

Şahismail GEZİCİ/ELAZIĞ, () - ELAZIĞ’ın Karakoçan İlçesi Gaz Tepesi'nde bulunan GSM vericilerine ait direklerine saldıran bir grup PKK'lı terörist, patlayıcılarla baz istasyonunu tahrip etti. Karakoçan İlçesi Gaz Tepesi'nde bulunan...

28 Ağustos 2015 Cuma 11:33
PKK'lılar, verici istasyonlarını tahrip etti






Şahismail GEZİCİ/ELAZIĞ, () - ELAZIĞ’ın Karakoçan İlçesi Gaz Tepesi'nde bulunan GSM vericilerine ait direklerine saldıran bir grup PKK'lı terörist, patlayıcılarla baz istasyonunu tahrip etti.
Karakoçan İlçesi Gaz Tepesi'nde bulunan GSM operatörlerine ait verici cihazlarının bulunduğu direkler, dün PKK'lılar tarafından patlayıcı yerleştirilirek tahrip edildi. Olayın güvenlik güçlerine bilindirilmesinin ardından bölgeye giden özel harekat timleri ile teröristler arasında, Çavuş Yolu mevkiinde çatışma çıktı. Teröristlerin roketatar ve otomatik silahlarla ateşine, güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine, PKK'lılar, ormanlık alana kaçtı. Kaçan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için başlatılan operasyonlar devam ediyor.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.