Polis memuru, meslektaş sevgilisini öldürdü

MANİSA'nın Şehzadeler İlçesi'nde, polis memuru 38 yaşındaki Beytullah T., iddiaya göre evlilik hazırlığı yaptığı aynı yaştaki polis memuru Gülay M.'yi tabancayla vurarak öldürdü.  Olay, bugün gece saatlerinde Güzelyurt...

29 Ağustos 2015 Cumartesi 01:08
Polis memuru, meslektaş sevgilisini öldürdü






MANİSA'nın Şehzadeler İlçesi'nde, polis memuru 38 yaşındaki Beytullah T., iddiaya göre evlilik hazırlığı yaptığı aynı yaştaki polis memuru Gülay M.'yi tabancayla vurarak öldürdü. 
Olay, bugün gece saatlerinde Güzelyurt Mahallesi 5700 Sokak'ta meydana geldi. İzmir'de görev yaptığı öğrenilen polis memuru Beytullah T., Manisa Trafik Tescil Müdürlüğü'nde görev yapan arkadaşı polis Gülay M. ile buluştuğu bir evde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine iddiaya göre Beytullah T., tabancayla Gülay M.'ye ateş etti. Silah seslerini duyan ve ardından Beytullah T.'nin koşarak evden uzaklaştığıın gören komşuları içeri girdiklerinde ise Gülay M.'yi kanlar içerisinde buldu.
İhbar üzerine gelen polis, evde Gülay M.'nin cansız bedenini buldu. Gülay M.'nin cenazesi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Merkez Efendi Hastanesi Morgu'na gönderildi. Olaydan sonra çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan ve görgü tanıklarının ifadesine başvuran polis, zanlı Beytullah T.'yi yakalamak için çalışma başlattı.
Polis memurları Beytullah T. ile Gülay M.'nin evlilik hazırlıkları yaptığı ve olayın gerçekleştiği evde oturmayı planladıkları iddia edildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.