Polis Merkezinde 2 Kişi Bıçakla Yaralandı

 Özgür EREN/İSTANBUL, () KAVGA ettikleri için Taksim Polis Merkezi'ne getirilen 2 kişi içeriden yaralı olarak çıkarıldı. Hastaneye kaldırılan bu kişilerin, nasıl yaralandıkları konusunda bilgi verilmedi. Taksim...

05 Kasım 2014 Çarşamba 16:21
Polis Merkezinde 2 Kişi Bıçakla Yaralandı






 Özgür EREN/İSTANBUL, () KAVGA ettikleri için Taksim Polis Merkezi'ne getirilen 2 kişi içeriden yaralı olarak çıkarıldı. Hastaneye kaldırılan bu kişilerin, nasıl yaralandıkları konusunda bilgi verilmedi.

Taksim Polis Merkezi'nin içinde bıçakla yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı. Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Taksim Polis Merkezi'ne saat 14.00 sıralarında ambulans sevkedildi. Bir süre sonra polis merkezinden 2 yaralı çıkarıldı. 2 kişinin de bıçakla yaralandığı kaydedildi. Yaralılar Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İki yaralının ettikleri kavga sonrası gözaltına alınarak polis merkezine getirildiği kaydedildi. Ancak 2 kişinin nasıl yaralandığı konusunda bilgi verilmedi.

(FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.