Polis, 'öcalan'a Özgürlük' İmza Standını Kaldırdı

Ömer PINAR/ŞANLIURFA, () - ŞANLIURFA'da HDP tarafından kurulan 'Tutsaklar ve barış için Öcalan'a özgürlük' imza kampanyası standı polis tarafından mahkeme kararıyla kaldırıldı. Polis, imzaların yer aldığı formlara da el koydu. HDP...

31 Ekim 2014 Cuma 16:08
Polis, 'öcalan'a Özgürlük'  İmza Standını Kaldırdı






Ömer PINAR/ŞANLIURFA, () - ŞANLIURFA'da HDP tarafından kurulan 'Tutsaklar ve barış için Öcalan'a özgürlük' imza kampanyası standı polis tarafından mahkeme kararıyla kaldırıldı. Polis, imzaların yer aldığı formlara da el koydu.
HDP Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından 'Tutsaklar ve barış için Öcalan’a özgürlük' imza kampanyası başlatıldı. Ahmet Bahçıvan İş Merkezi önünde kurulan stant, polisler tarafından Diyarbakır 1 Nolu hakimlik tarafından 27 Şubat 2014 tarihinde çıkarılan kararı gösterilerek kaldırıldı. Polisler, stantta toplanan imzalara da el koyarken, HDP'li Meclis Üyesi Abdurrahman Doğar, yasaklamaya tepki göstererek 400 bine yakın imzayı mahalle mahalle gezerek toplayacaklarını söyledi.


FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.