Polisi Alarma Geçiren İhbar Asılsız Çikti

GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde, 155 polis ihbar hattını arayarak metruk bir binada esrar içildiği ihbarı polisi alarma geçirdi. Metruk binada arama yapan ekipler, sigara içtikleri belirlenen 2 kişiyi uyarıp normale döndü. Sabah saatlerinde...

01 Kasım 2014 Cumartesi 12:23
Polisi Alarma Geçiren İhbar Asılsız Çikti






GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde, 155 polis ihbar hattını arayarak metruk bir binada esrar içildiği ihbarı polisi alarma geçirdi. Metruk binada arama yapan ekipler, sigara içtikleri belirlenen 2 kişiyi uyarıp normale döndü.
Sabah saatlerinde 155 ihbar hattını arayan bir kişi, Dervişpaşa Mahallesi'ndeki metruk bir binada esrar içildiği ihbarında bulundu. İhbar üzerine harekete geçen polisler, arama yaptıkları metruk binadaki 2 kişinin sigara içtiğini belirleyerek herhangi bir olumsuzluğa rastlamadı. Polisler tarafından uyarılan 2 kişi, evden ayrılırken polisler ise normale döndü.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.