Polisi Bıçakla Elinden Yaraladı

Eyüp KELEBEK/ESKİŞEHİR, ()- ESKİŞEHİR'de elinde bıçakla yakınlarıyla tartışan M.A. ihbar üzerine gelen ve müdaha eden polis memurlarından birini elinde bıçakla yaraladı. Polislerin biber gazı sıkarak etkisiz hale getirdikleri M.A....

23 Kasım 2014 Pazar 22:08
Polisi Bıçakla Elinden Yaraladı






Eyüp KELEBEK/ESKİŞEHİR, ()- ESKİŞEHİR'de elinde bıçakla yakınlarıyla tartışan M.A. ihbar üzerine gelen ve müdaha eden polis memurlarından birini elinde bıçakla yaraladı. Polislerin biber gazı sıkarak etkisiz hale getirdikleri M.A. hastaneye götürüldü, bir polis memuru da biber gazından etkilendi.

Olay akşam saatlerinde Zafer Mahallesi Gazi Yakup Satar Caddesi'nde meydana geldi. Psikolojik sorunları bulunan ve uyuşturucu madde bağımlısı olduğu öne sürnülen M.A. tartıştığı yakınlarına bıçak çekti. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. M.A. gelen polislerden S.Ö.'yü bıçakla sol elinden yaraladı. Polisler, biber gazı sıkarak M.A.'yı etkisiz hale getirdi. Arbede sırasında M.M.Ü. adlı polis memuru da biber gazından etkilendi.


Elinden yaralanan polis memuru S.Ö. ambulansıa, biber gazından etkilenen diğer polis memuru M.M.Ü. ve şüpheli M.A.'da polis ekiplerince Eskişehir Yunus Emre Devleti Hastanesi'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.