Polisten kaçmak için 3'üncü kattan atlayınca hastanelik oldu

İZMİT (Kocaeli) () - İZMİT'te, uyuşturucu ticareti yapmak suçundan hakkında 5 yıl hapis cezası verilmesi nedeniyle aranan Çetin Karabağ, eve polislerin geldiğini görünce 3'üncü kattan atlaması sonucu yaralandı. Uyuşturucu ticareti...

31 Temmuz 2015 Cuma 12:52
Polisten kaçmak için 3'üncü kattan atlayınca hastanelik oldu






İZMİT (Kocaeli) () - İZMİT'te, uyuşturucu ticareti yapmak suçundan hakkında 5 yıl hapis cezası verilmesi nedeniyle aranan Çetin Karabağ, eve polislerin geldiğini görünce 3'üncü kattan atlaması sonucu yaralandı.
Uyuşturucu ticareti yapmak suçunda hakkında daha önceden kesinleşmiş 5 yıl hapis cezası alan ve her yerde aranan Çetin Karabağ'ın İzmit'te Sırrıpaşa Mahallesi Can Sokaktaki evine geldiği belirlendi. Onu yakalamak için eve giden ekipleri farkeden Karabağ, 3'üncü kat balkonundan atlayarak kaçmak istedi. Ancak beton zemine düşen Çetin Karabağ yaralandı. Ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Çetin Karabağ, tedavisi tamamlandıktan sonra cezaevine gönderilecek.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.