Posof’ta 3 Ev İle 4 Samanlık Yandı

ARDAHAN’ın Posof ilçesine bağlı Yeniköy'de samanlıkta çıkan yangında birbirine yakın 3 ev, 4 samanlık ve bir kereste atölyesi kül oldu. Olay Posof ilçesine 13 kilometre uzaklıktaki Yeniköy'de dün gece saatlerinde meydana geldi....

31 Ekim 2014 Cuma 12:37
Posof’ta 3 Ev İle 4 Samanlık Yandı






ARDAHAN’ın Posof ilçesine bağlı Yeniköy'de samanlıkta çıkan yangında birbirine yakın 3 ev, 4 samanlık ve bir kereste atölyesi kül oldu.
Olay Posof ilçesine 13 kilometre uzaklıktaki Yeniköy'de dün gece saatlerinde meydana geldi. Henüz belirlenmeyen bir nedenle samanlıkta başlayan yangın çevredeki ev ve ahırlara sıçradı. Posof ile çevre ilçelerden çok sayıda iş makinesi ve itfaiye ekiplerinin sevk edildiği Yeniköy'de, vatandaşlar da yangını söndürmek için seferber oldu. Kısa sürede büyüyen yangında Yakup Çiftçi, Bünyamin Çiftçi, Vahdettin Okumuş, Necati Okumuş'a ait 3 ev, 4 samanlıktaki 100 ton ot ve bir kereste atölyesi yandı.
Ardahan Valisi Ahmet Deniz, İl Genel Meclis Başkanı Bedrettin Çakıcı, 
Posof Kaymakam Vekili, Damal Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar Yeniköy'e gelerek yangınla ilgili incelemelerde bulundu. Vali Deniz, " Vatandaşlarımıza ait 3 ev ile 4 samanlık yandı. Olayın sevindirici tarafı can kaybının olmaması. Olayla ilgili olarak soruşturma devam ediyor. Devletimiz büyüktür, yangın sonrası yanan evlerin inşası için gereken yapılacaktır" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.