Reina saldırganı için Zeytinburnu'nda operasyon

Salgırgan'ın Zeytinburnu'nda görüldüğü ihbarları üzerine düzenlenen ve 3 saat süren operasyonun ardından polis ekipleri bölgeden ayrıldı.

02 Ocak 2017 Pazartesi 22:35
Reina saldırganı için Zeytinburnu'nda operasyon






Reina saldırganı için Zeytinburnu'nda operasyon


Yeni yılın ilk saatlerinde Türkiye'yi şoke eden kanlı Reina baskınını düzenleyen terörist için İstanbul polisinin operasyonları sürüyor.  Salgırgan'ın Zeytinburnu'nda görüldüğü ihbarları üzerine düzenlenen ve 3 saat süren operasyonun ardından polis ekipleri bölgeden ayrıldı.

İstanbul'da gece kulübüne düzenlenen saldırının zanlısının yakalanması için polisin Zeytinburnu'nda gerçekleştirdiği operasyon sona erdi. Operasyon sürerken bölgeye yakın bir noktada yaralanan şahsın operasyonla ilgisi olmadığı bildirildi.
Ortaköy’de gece kulübüne saldırı düzenleyen teröristi arama çalışmaları sürerken, polis Zeytinburnu’nda bir eve operasyon düzenledi. Yaklaşık 3 saat süren operasyonda olaya ilişkin herhangi bir şüpheliye rastlanmadı. Polisin çalışmaları sürerken yakında duyulan bir ses üzerine polis ekipleri buraya yöneldi. Bir kişinin bıçaklanarak yaralandığı görüldü. İlk etapta şahsın operasyon kaynaklı yaralandığı düşünüldü. Yapılan incelemenin ardından şahsın operasyonla ilgili olmadığı anlaşıldı. Yabancı uyruklu şahsın tartıştığı bir kişi tarafından bıçaklandığı öğrenildi. Yaralı, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.