Restoranda silahlar patladı, 1 ölü 3 yaralı var

Sakarya Karasu'da alacak verecek meselesi yüzünden bir restonda çıkan tartışma silahlı çatışmaya döndü, ilk belirlemelere göre yaralanan üç kişi hastaneye kaldırıldı.

16 Nisan 2018 Pazartesi 01:44
Restoranda silahlar patladı, 1 ölü 3 yaralı var






Restoranda silahlar patladı, 1 ölü 3 yaralı var

Alacak verecek meselesi yüzünden bir restonda çıkan tartışma silahlı çatışmaya döndü, ilk belirlemelere göre yaralanan üç kişi hastaneye kaldırıldı.

Sakarya'nın Karasu ilçesinde, restoranda alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.. Yeni bir çatışmanın çıkmaması için yaralıların kaldırıldığı hastane önünde polis ekipleri yoğun güvenlik önlemleri aldı.

Olay saat 21.30 sıralarında, Karasu Küçükkarasu Mahallesi'nde bulunan bir restoranda meydana geldi. İddiaya göre, restorana gelen 3 kişi iş yeri sahibi 45 yaşındaki Hasan Aydın ile alacak verecek meselesi nedeniyle tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine iki taraf da tabancaları çıkarıp birbirlerine ateş açtı. Olayda, Hasan Aydın, Sefer Çelik , Erdoğan Çelik ve Ruhşen Çelik vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Hastanelere kaldırılan yaralılardan Ruhşen Çelik yaşamını yitirdi.

Güvenlik ekipleri yaralıların kaldırıldığı hastanelerin önünde yeni bir olay yaşanmaması için önlem aldı. Olay yerinde inceleme yapan polis, konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.