Rezidans inşaatında maaş gerginliği

Mustafa ÖZDABAK/İSTANBUL,() MECİDİYEKÖY'de  bir rezidans inşaatında çalışan işçi 3 aydır maaşını alamadığı gerekçesiyle kule vince çıktı. Vinçten inmemekte direnen işçi, yaklaşık 1 saatlik ikna çalışmasının ardından...

04 Mart 2015 Çarşamba 12:50
Rezidans inşaatında maaş gerginliği






Mustafa ÖZDABAK/İSTANBUL,() MECİDİYEKÖY'de  bir rezidans inşaatında çalışan işçi 3 aydır maaşını alamadığı gerekçesiyle kule vince çıktı. Vinçten inmemekte direnen işçi, yaklaşık 1 saatlik ikna çalışmasının ardından aşağıya inmeyi kabul etti. Bu sırada özel güvenlik görevlileri ile taşeron şirketten 3 aydır maaş alamadıklarını söyleyen işçiler arasında tekme-tokatlı kavga çıktı.

Mecidiyeköy’de eski Likör Fabrikası’nın yerine yapılan rezidans  inşaatında taşeron şirkette çalışan bir işçi saat 10.30’da inşaatın kule vincine çıktı. Vinçten inmemekte direnen işçi için olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaklaşık bir saat süren ikna çalışmalarının ardından işçi, aşağıya inmeyi kabul etti. Kimliği açıklanmayan işçi, polis merkezine götürüldü.

İŞÇİLERLE GÜVENLİK GÖREVLİLERİ ARASINDA KAVGA ÇIKTI

İnşaatta taşeron şirkete bağlı çalışan işçiler ile inşaatın güvenlik görevlileri arasında kavga çıktı. Yaşanan kavgada bazı güvenlik görevlileri işçiler tarafından darp edildi. Araya giren diğer çalışanlar, tarafları sakinleştirdi. İşçiler daha sonra inşaata girdi.

(FOTOĞRAF)

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.