Rüzgar otomobili şarampole savurdu: 4 Yaralı

Eraydın AYTEKİN/HAFİK(Sivas), () - SİVAS'ın Hafik ilçesi yakınlarında şiddetli rüzgarın etkisiyle yoldan çıkarak şarampole savrulan otomobilde bulunan 4 kişi hafif yaralandı. Kaza akşam üzeri Sivas-Erzincan karayolu üzerinde Hafik ilçe...

30 Temmuz 2015 Perşembe 19:07
Rüzgar otomobili şarampole savurdu: 4 Yaralı






Eraydın AYTEKİN/HAFİK(Sivas), () - SİVAS'ın Hafik ilçesi yakınlarında şiddetli rüzgarın etkisiyle yoldan çıkarak şarampole savrulan otomobilde bulunan 4 kişi hafif yaralandı.
Kaza akşam üzeri Sivas-Erzincan karayolu üzerinde Hafik ilçe merkezine 2 kilometre mesafede yaşandı. Erzincan'dan Sivas yönünde seyir halinde olan İbrahim Güldür yönetimindeki 06 BP 5905 plakalı otomobil, şiddetli rüzgarın da etkisi ile kontrolden çıkarak şarampole savruldu. Şans eseri devrilmeyen ve engebeli arazi üzerinde yaklaşık 150 metre sürüklendikten sonra duran otomobilde bulunan sürücü İbrahim Güldür ile yanındaki Turan Özdemir, Bünyamin Arslan ve Fatih Dinler hafif şekilde yaralandı. Ambulansla ilçe devlet hastanesine kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu belirtildi. Arazideki sürüklenme nedeni ile otomobilin etrafa dağılan plaka ve parçaları polis ekipleri tarafından toplandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.