Sahipsiz bavul üniversite öğrencisinin çıktı

Yusuf ÇINAR/ÇORUM, () - ÇORUM'da PTT Şubesi önünde bulunan sahipsiz bavul kısa süreli paniğe neden oldu. Polis bölgede güvenlik önlemi aldığı sırada üniversite öğrencisi Furkan A. bavulunu almak için geldi. Gazi Caddesi'nde bulunan...

03 Ağustos 2015 Pazartesi 16:08
Sahipsiz bavul üniversite öğrencisinin çıktı






Yusuf ÇINAR/ÇORUM, () - ÇORUM'da PTT Şubesi önünde bulunan sahipsiz bavul kısa süreli paniğe neden oldu. Polis bölgede güvenlik önlemi aldığı sırada üniversite öğrencisi Furkan A. bavulunu almak için geldi.
Gazi Caddesi'nde bulunan PTT Şubesi önünde sahipsiz bir bavul olduğunu görenler içinde patlayıcı olabileceğini göz önüne alarak polise haber verdi. Sevk edilen polis ekipleri bölgeyi güvenlik şeridi ile kapattı. İhbar üzerine bomba imha ekibi de olay yerine geldi. Bomba imha ekibinin şüpheli bavula müdahale etmek için hazırlık yaptığı sırada üniversite öğrencisi Furkan A. gelerek bavulun kendisine ait olduğunu söyledi. Polis ekiplerinin bavulu açıp incelemesinde içinde kıyafet olduğu belirlendi. Yapılan kontrolün ardından bavul Furkan A.'ya verildi. 


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.