Sahte Çek Operasyonu: Yüzlerce esnafı dolandırmışlar

İstanbul polisi sabaha karşı sahte çek vererek yüzlerce esnafı dolandırdığı iddisıyla operasyon düzenledi. 5 ilçede düzenlenen operasyonda 20 kişi gözaltınına alındı. Aynı operasyonun 6 farklı ilde sürdüğü öğrenildi.

01 Aralık 2015 Salı 08:49
Sahte Çek Operasyonu: Yüzlerce esnafı dolandırmışlar






Sahte Çek Operasyonu: Yüzlerce esnafı dolandırmışlar

İstanbul merkezli sahte çek çetesinin 6 ilde çok sayıda esnafı dolandırdığı iddiasıyla operasyon düzenlendi. Polis 5 ilçede 15'ten fazla ev ve işyerinde arama yaptı. Gözaltına alınan 20 zanlının sorgusu sürüyor.
Sahte Çek Operasyonu, Çek haberleri
Edinilen bilgiye göre, başta İstanbul ve Ankara olmak üzere 6 ilde sahte çek kullanarak esnafı dolandırdıkları öne sürülen suç şebekesine operasyon yapıldı.

Operasyon kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Bakırköy, Fatih, Ümraniye ve Ataşehir'de tespit edilen adreslerdeki 20 şüpheliyi gözaltına aldı.

Şüphelilerin evlerinde ve gösterdikleri yerlerde aramalar yapıldı. Aramaların sürdüğü bildirildi. Gözaltına alınan şüphelilerden bazıları Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheliler daha sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine götürüldü




Son Güncelleme: 01.12.2015 08:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.