Sahte kimlik çıkartıp kredi kartı ve cep telefonu hattı almış

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, () - SAMSUN'da sahte kimlik belgesiyle kredi kartı ve cep telefonu hattı aldığı idida edilen Emre U. polis tarafından gözaltına alındı. Olay dün İlkadım İlçesi'nde meydana geldi. İddiaya göre kavga ihbarı alan...

31 Temmuz 2015 Cuma 17:45
Sahte kimlik çıkartıp kredi kartı ve cep telefonu hattı almış






Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, () - SAMSUN'da sahte kimlik belgesiyle kredi kartı ve cep telefonu hattı aldığı idida edilen Emre U. polis tarafından gözaltına alındı.
Olay dün İlkadım İlçesi'nde meydana geldi. İddiaya göre kavga ihbarı alan polis olay yerine gitti. Polis kavgaya karışan Emre U.'nun üst aramasını yaptığında üzerinde İsmail Emrah Küçüközdemir adına düzenlenmiş sahte kimlik belgesi bulunca gözaltına aldı. 
Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek hakkında işlem başlatılan şüphelinin sahte kimlik belgesiyle bir bankadan kredi kartı ve cep telefonu hattı da aldığı ortaya çıktı.
Polis şüpheli Emre U. hakkında soruşturmayı sürdürüyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.