Sahte paralar sütyenden çıktı

Hakan ÇELİKBAŞ / SAMSUN, () - SAMSUN'da dürüm döner alıp sahte 200 liraveren ve para üztünü alarak kiralık otomobille kaçarken trafik kazası yapıp polis tarafından yakalanan 3 şüpheliden 21 yaşındaki Çiçek K.'nın sütyeninden 12 sahte...

31 Temmuz 2015 Cuma 16:34
Sahte paralar sütyenden çıktı






Hakan ÇELİKBAŞ / SAMSUN, () - SAMSUN'da dürüm döner alıp sahte 200 liraveren ve para üztünü alarak kiralık otomobille kaçarken trafik kazası yapıp polis tarafından yakalanan 3 şüpheliden 21 yaşındaki Çiçek K.'nın sütyeninden 12 sahte 200 TL'lik banknot çıktı. Çiçek K. ve yanındaki iki erkek gözaltına alındı.
Olay dün Atakum İlçesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Çiçek K., Aras G. (21) ve Faruk T. (20) 34 plakalı kiralık otomobille bir restorana gitti. Çiçek K. restorandan bir  dürüm döner alıp sahte 200 liralık banknot verdi. Para üstü 185 lirayı aldıktan sonra kendisini bekleyen otomobile erek uzaklaştı.  Paranın sahte olduğunu anlayan işyeri çalışanları polisi arayıp kadının eşgalini vererek şikayette bulundu. Polis verilen eşgal üzerine çevrede araştırma başlattı.
KAZA YAPTILAR

Bu olaydan yarım saat sonra şüpheliler Canik İlçesi Çevre Yolu üzerinde otomobille giderken maddi hasarlı trafik kazasına karıştı. Olay yerine gelen polis Çiçek K.'nin verilen eşgale uygun olması nedeniyle 3 kişiyi gözaltına aldı. İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek kadın polisler tarafından üst araması yapılan Çiçek K.'nın sütyeninden 12  sahte 200 liralık banknot çıktı. Çiçek K. paraları tanımadığı birinden aldığını ve sahte olduğunu bilmediğini söyledi. Aras G. ve Faruk T. ise sahte paradan haberlerinin olmadığını öne sürdü.
Şüpheliler emniyetteki ifadelerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.