Samsun'da Kaçak Sigara Ve İçki Operasyonu

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, () - SAMSUN'da bir depoya baskın yapan polis, gümrük kaçağı olduğu iddia edilen 4 bin 544 paket sigara ve 33 şişe içki kaçak ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan birisi kadın iki kişi, adli kontrol altında...

03 Kasım 2014 Pazartesi 15:32
Samsun'da Kaçak Sigara Ve İçki Operasyonu






Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, () - SAMSUN'da bir depoya baskın yapan polis, gümrük kaçağı olduğu iddia edilen 4 bin 544 paket sigara ve 33 şişe içki kaçak ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan birisi kadın iki kişi, adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakıldı.
Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yaptıkları istihbarat çalışmalar sonucunda 52 yaşındaki S.A. adlı kadınla, 49 yaşındaki Ü.Ş.'nin gümrük kaçağı içki ve sigara sattığını belirledi. Cumhuriyet savcılığından alınan izinle şüphelilerin İlkadım İlçesi Zafer Mahallesi'ndeki deposuna dün baskın yapan polis, gümrük kaçağı olduğu belirlenen 4 bin 544 paket çeşitli marka sigara ile 33 şişe çeşitli marka içki ele geçirdi. İçki ve sigaralara el koyan polis, iki şüpheliyi gözaltına aldı.
Polisteki sorgularının tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edilen S.A. ve Ü.Ş., savcılık ifadelerinin ardından sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakıldı.

FOTOĞRAFLI

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.