Samsun'da korkutan yangınlar

SAMSUN, () - SAMSUN'un Bafra, Salıpazarı ve Terme ilçelerinde çıkan orman yangınları paniğe neden oldu. İtfaiye, AFAD ekiplerinin müdahale ettiği yangınlarda can kaybı olmazken, Salıpazarı ve Terme'deki yangınların halen sürdüğü belirtildi. Samsun’un...

01 Şubat 2015 Pazar 23:30
Samsun'da korkutan yangınlar






SAMSUN, () - SAMSUN'un Bafra, Salıpazarı ve Terme ilçelerinde çıkan orman yangınları paniğe neden oldu. İtfaiye, AFAD ekiplerinin müdahale ettiği yangınlarda can kaybı olmazken, Salıpazarı ve Terme'deki yangınların halen sürdüğü belirtildi.

Samsun’un Bafra ilçesine bağlı Elifli Mahallesi Gültepe mevkisinde bulunan ormanlık alanda yangın çıktı. Etkili olan lodosun da etkisiyle büyüyen yangında can kaybı yaşanmazken vatandaşların ihbarı üzerine itfaiye ekipleri de bölgeye sevk edildi. Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin de müdahale ettiği yangın güçlükle kontrol altına alındı. 

Terme İlçesi'nde de Gölyazı mevkiindeki sazlıklarda yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangına vatandaşlar kendi imkanları ile müdahale etmek istedi. Ancak büyüyün yangına ihbar üzerine itfaiye ekipleri de sevk edildi. Ormanlık alana sıçramaması için ekipler geniş güvenlik önlemi alırken, yangının halen sürdüğü ve kontrol altına alınamadığı ifade edildi.


Salıpazarı İlçesi'nde ise ormanlık alanda yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın için bölgeye itfaiye ekipleri ile Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı ekipler gönderildi. Halen süren yangın nedeniyle bölgedeki evlerde boşaltıldı. Vatandaşların da yardım ettiği söndürme çalışmalarının sürdüğü kaydedildi. 

FOTOĞRAFLI



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.