Şanliurfa Emniyet Müdürü Polisler İçin Kurban Kestirdi

Ömer PINAR/ŞANLIURFA, () - ŞANLIURFA Emniyet Müdürü Eyyüp Pınarbaşı, son 6 ay içerisinde meydana gelen kazalarda 3 polisin vefat etmesi üzerine kaza ve belalardan korunmak için 4 kurban kestirdi. Polislerin kaza ve beladan korunması için Emniyet...

07 Kasım 2014 Cuma 15:51
Şanliurfa Emniyet Müdürü Polisler İçin Kurban Kestirdi






Ömer PINAR/ŞANLIURFA, () - ŞANLIURFA Emniyet Müdürü Eyyüp Pınarbaşı, son 6 ay içerisinde meydana gelen kazalarda 3 polisin vefat etmesi üzerine kaza ve belalardan korunmak için 4 kurban kestirdi.
Polislerin kaza ve beladan korunması için Emniyet Müdürü Eyyüp Pınarbaşı tarafından Emniyet Müdürlüğü bahçesinde kurban kestirildi. Hayvan pazarından alınan 4 koyun, dualarla kesildi. Kurbanların kesiminin ardından Emniyet Müdürü Pınarbaşı, polislere "Allah'a emanet olun" dedi ve görevlerinde başarılar diledi.

Emniyet Müdürü Eyyüp Pınarbaşı, göreve başlamasının ardından geçen 6 aylık süreçte 3 polis memurunun trafik kazasında şehit olduğunu ifade etti ve mesai arkadaşlarının kaza ve beladan korunması için kurban kestiklerini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.