Şanliurfa’da 16 Ton 240 Kilo Glikoz Şurubu Ele Geçirildi

Ömer PINAR/ŞANLIURFA, () - ŞANLIURFA'da, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, bal yapımında kullanılan 16 ton 240 kilo glikoz şurubu ele geçirildi. Yapılan ihbarı değerlendiren Gıda, Tarım...

05 Kasım 2014 Çarşamba 16:45
Şanliurfa’da 16 Ton 240 Kilo Glikoz Şurubu Ele Geçirildi






Ömer PINAR/ŞANLIURFA, () - ŞANLIURFA'da, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, bal yapımında kullanılan 16 ton 240 kilo glikoz şurubu ele geçirildi.
Yapılan ihbarı değerlendiren Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü ekipleri Sırrın Mahallesi'nde bulunan bir depoya baskın yaptı. Yapılan denetimde satışa hazır bal yapımında kullanılan 16 ton 240 kilo glikoz şurubu ele geçirildi. Ekipler; etiketsiz, muhafaza koşullarına uygun olmadığı ve Türk Gıda Kodeksi etiketleme hükümlerine aykırı olduğunun tespit ettiği glikoz şurubuna el koydu ve işyeri sahibi hakkında yasal işlem başlattı. 

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.