Şanlıurfa'da barda döner bıçaklı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

ŞANLIURFA'da, aralarında Suriyeliler'in de bulunduğu iki grup arasında barda başlayıp sokağa taşan, döner bıçağının da kullanıldığı kavgada 22 yaşındaki Ahmet Zeren öldü, aynı yaştaki arkadaşı Halil Akgün ise ağır...

06 Mart 2015 Cuma 15:57
Şanlıurfa'da barda döner bıçaklı kavga: 1 ölü, 1 yaralı






ŞANLIURFA'da, aralarında Suriyeliler'in de bulunduğu iki grup arasında barda başlayıp sokağa taşan, döner bıçağının da kullanıldığı kavgada 22 yaşındaki Ahmet Zeren öldü, aynı yaştaki arkadaşı Halil Akgün ise ağır yaralandı. Güvenlik kameralarına da yansıyan olayla ilgili işyeri çalışanlarının da aralarında bulunduğu 7’si Suriyeli, 48 şüpheli gözaltına alındı.
Olay, dün gece geç saatlerde merkez Haliliye İlçesi’ne bağlı Atatürk Mahallesi’nde meydana geldi. Cebeci İşhanı’ndaki bir barda eğlenen arkadaşlar Ahmet Zeren ve Halil Akgün ile işyeri çalışanları ve Suriye uyruklu kişiler arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen ve sokakta devam eden tartışmada taraflar birbirleriyle kavga etmeye başladı. Döner bıçağının da kullanıldığı kavgada Ahmet Zeren ile arkadaşı Halil Akgün ağır yaralandı. Olayın ardından Suriyeli kimliği belirsiz kişiler kaçarak izlerini kaybettirirken; çevredekiler tarafından özel bir hastaneye götürülmeye çalışılan Ahmet Zeren hayatını kaybetti, arkadaşı Halil Akgün ise tedaviye alındı. Zeren’in cesedi, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu’na konuldu.
KAVGA, GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI
Olayla ilgili çalışma başlatan polis, görgü tanıklarının da ifadelerine başvurarak kavgaya karıştığı öne sürülen aralarında bar sahibi Mustafa Ş. ile çalışanların da bulunduğu 7’si Suriyeli 48 şüpheliyi gözaltına aldı. 1 kişinin ölümüne, 1 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan kavga anı, eğlence merkezi yakınındaki bir otoparkın güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde, kimliği henüz belirsiz bir kişinin Ahmet Zeren’e elindeki döner bıçağıyla saldırdığı görülüyor. Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulanan şüphelilerden 34’ü serbest bırakılırken, 7’si Suriyeli 14 kişinin sorgusu ise sürüyor.
CENAZE, AİLESİNE TESLİM EDİLDİ
Evli ve tek çocuk babası Ahmet Zeren’in cenazesi, Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından defnedilmek üzere ailesine teslim edildi. Zeren’in ölüm haberiyle yasa boğulan yakınları, morg önünde gözyaşı döktü. Ahmet Zeren’in amcası Ahmet Teke, yeğeni ve arkadaşına 20 kişinin saldırdığını öne sürerek, "20 kişi, 2 kişiye saldırmış Ahmet’i kalbinden vurmuşlar, diğer arkadaşını da bıçaklamışlar. Suriyeler'den davacı oluyorum, bugün benim başıma geldi, yarın bir başkasının başına gelir" dedi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.