Şanliurfa’da Kaçak Cep Telefonu Operasyonu

Ömer PINAR/ŞANLIURFA, () - ŞANLIURFA'da, polisin bir ev ile 2 araçta yaptığı aramada, bin 500 gümrük kaçağı akıllı telefon ele geçirildi.  Şanlıurfa’da bir ihbarı değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele...

05 Kasım 2014 Çarşamba 17:37
Şanliurfa’da Kaçak Cep Telefonu Operasyonu






Ömer PINAR/ŞANLIURFA, () - ŞANLIURFA'da, polisin bir ev ile 2 araçta yaptığı aramada, bin 500 gümrük kaçağı akıllı telefon ele geçirildi. 
Şanlıurfa’da bir ihbarı değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçak cep telefonlarının İstanbul’a götürüleceği bilgisini aldı. İhbarın ardından harekete geçen polisler, kent merkezi ile Viranşehir İlçesi'nde eş zamanlı operasyon yaptı. Polislerin arama yaptığı 2 araç ile 1 evde 1500 kaçak telefonu ile bin 288 batarya ele geçirildi. Polis, Mehmet K., Timur Y. ile Celil A.’yı gözaltına aldı. 


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.