Şanlıurfa’da sahte altın satan 3 kişi yakalandı

Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, () - ŞANLIURFA’da, müşteri olarak girdikleri kuyumcuda sahte altın satarak dolandırıcılık yaptıkları ileri sürülen 3 kişi yakalandı. Olay, öğle saatlerinde Sarayönü Mahallesi Divanyolu Caddesi üzerinde bulunan...

28 Ağustos 2015 Cuma 15:39
Şanlıurfa’da sahte altın satan 3 kişi yakalandı






Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, () - ŞANLIURFA’da, müşteri olarak girdikleri kuyumcuda sahte altın satarak dolandırıcılık yaptıkları ileri sürülen 3 kişi yakalandı.
Olay, öğle saatlerinde Sarayönü Mahallesi Divanyolu Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcuda meydana geldi. İddiaya göre, biri kadın 3 kişi ellerindeki 8 altın bileziği bozdurmak istedi. Şüphelilerin getirdiği altınları gerçeğinden ayırt edemeyen kuyumcu bilezikler için 17 bin 655 lira para ödedi. Paraları alan şüphelilerin gitmesinin ardından kuyumcu incelediği altınların sahte olduğu anlayınca durumu polise bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen polis, güvenlik kamerasından eşkalini belirlediği 3 şüpheliyi, bir başka kuyumcuya yine sahte altın satmaya çalışırken suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan Tuba D., Kadir T. ve Muharrem T. isimli şüpheliler üzerlerinde 17 bin 655 lira para ve çok sayıda sahte altınla birlikte yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülürken, sahte altın satarak aldıkları para ise yeniden kuyumcuya iade edildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.