Sapanca'da araçları soyanlar, İzmit'te yakalandı

İZMİT (Kocaeli), () - SAKAYA'nın Sapanca İlçesi yakınlarında TEM yolundaki park alanındaki araçlardan hırsızlık yaptıktan sonra taksiye binerek kaçan 1'i kadın 2 kişi, İzmit'te polis tarafından yakalandı. TEM yolunun Sapanca...

31 Temmuz 2015 Cuma 12:45
Sapanca'da araçları soyanlar, İzmit'te yakalandı






İZMİT (Kocaeli), () - SAKAYA'nın Sapanca İlçesi yakınlarında TEM yolundaki park alanındaki araçlardan hırsızlık yaptıktan sonra taksiye binerek kaçan 1'i kadın 2 kişi, İzmit'te polis tarafından yakalandı.
TEM yolunun Sapanca geçişindeki park alanlarındaki araçlardan hırsızlık yaptıkları belirlenen iki kişi, daha sonra taksiyle İzmit'e geldi. Sapanca'da hırsızlıkla ilgili yapılan ihbarlar ve hırsızlıkları gerçekleştirenlerin İzmit yönüne gittiği bilgisi üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüphe üzerine durdurdukları takside, S.K. ve yanındaki G.G. adlı kadını gözaltına aldı. Çantalarında yapılan aramalarda çaldıkları 13 bin 500 lira, 1000 dolar ve 500 euro para, çok sayıda ziynet eşyası ve iki değerli saat ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli, Sapanca Emniyet Müdürlüğü'nden gelen ekiplere teslim edildi.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.