Sapanca'da TEM'deki TIR parkında 2 ceset bulundu

TEM'deki Sapanca Kurtköy TIR Parkı'nda bıçaklandıktan sonra tabancayla öldürülen 32 yaşındaki Emine Küçük ile 28 yaşındaki Mustafa Bayrak'ın cesetleri bulundu. Polise bugün saat 04.00 sıralarında TEM'in Ankara...

26 Şubat 2015 Perşembe 09:10
Sapanca'da TEM'deki TIR parkında 2 ceset bulundu






Sapanca'da TEM'deki TIR parkında 2 ceset bulundu

SAPANCA (Sakarya), () - TEM'deki Sapanca Kurtköy TIR Parkı'nda bıçaklandıktan sonra tabancayla öldürülen 32 yaşındaki Emine Küçük ile 28 yaşındaki Mustafa Bayrak'ın cesetleri bulundu.
Polise bugün saat 04.00 sıralarında TEM'in Ankara yönünde bulunan TIR parkında iki ceset bulunduğu ihbarı geldi. Söylenen yere giden polis ekibi, Emine Küçük ve Mustafa Bayrak'ın cesetleriyle karşılaştı. Yapılan ilk incelemede Mustafa Bayrak'ın cesedinde kurşunun yanı sıra 14 bıçak yarası, Emine Küçük'ün cesedinde yine kurşun ve 2 bıçak yarası saptandı.
Çifte cinayetin kurbanlarının bir başka yerde bıçaklandıktan sonra tabancayla ateş edilerek öldürüldükleri ve cesetlerinin getirilip TIR parkına atıldığı sanılıyor.
Emine Küçük ve Mustafa Bayrak'ın cesetleri otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, katillerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.