Sapık adam, 3 aylık yavru kediye tecavüz etmiş

İnsanlıktan nasibini almamış yaratık, henüz 3 aylık kedi yavrusuna tecavüz ettiği ortaya çıktı. Kanlar içinde bulunan kedi tedavi altına alındı.

19 Haziran 2018 Salı 20:04
Sapık adam, 3 aylık yavru kediye tecavüz etmiş






Sapık adam, 3 aylık yavru kediye tecavüz etmiş

Eyüp'te sahipli 3 aylık kedi yavrusuna tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan B.Ç., tutuklanması talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.


Eyüp Alibeyköy Mahallesi'nde, Rafet A.'ya ait 3 aylık kedi yavrusuna tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan B.Ç., emniyetteki işlemlerinin ardından İstanbul Adalet Sarayı'na çıkarıldı. 

Cumhuriyet savcılığınca, ifadesi alınan B.Ç., "sahipli hayvanı işe yaramayacak hale getirmek" suçundan tutuklanması talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Alibeyköy Polis Merkezi'ne şikayetçi olan Rafet A., ifadesinde, "Ben evimde bir büyük kedi 4 yavru kedi besliyorum. Yavru kediler yaklaşık 3 aylıktı. Kedileri hava alması için dışarı çıkardım. Spor salonuna spor yapmaya gittim. Spordan sonra mama hazırladım. Anne kedi ve 3 tanesi yavrusu geldi. 

Beyaz renkli yavru kedi yoktu. Çevredeki komşularıma sordum. Kimse görmediğini söyledi. Aynı mahallede oturduğumuz ismini yeni öğrendiğim B.Ç. isimli şahsın 2 gün önce yavru kediye evinde götürdüğünü öğrendim. Ben de evine gittim. Evinin kapısı açıktı. 

YAVRU KEDİYİ KANLAR İÇİNDE BULDUM


B.Ç.'nin pantolonunun dizlerine kadar indirilmiş şekilde gördüm. Gömleğinde ve pantolonunda kanlar olduğunu gördüm. ‘Nerede benim kedim' diye sordum. Alkollü olan şahıs ‘Ne kedisi ben bilmiyorum' dedi. Beyaz renkli yavru kediyi yerde gördüm. Kediyi hemen aldım. 155'i aradım. Vatandaşlar kediyi veterinere götürdü. Ben de gelen polislere konuya anlattım. Polis merkezine gidip ifade verdim" dedi.

Yavru kedi veteriner kliniğinde tedavi altına alındı. Rafet Altınkaynak, şüpheli B.Ç.'den şikayetçi oldu. Gzöaltına alınan B.Ç. polisteki işlemlerinin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevkedildi. B.Ç. savcılık sorgusunun ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevkedildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.