Sapık adam kız çocuğunu kilitleyip kaçmış

Henüz 16 yaşındaki kız çocuğunu kaçırarak bir iş yerine kilitleyen sapığın, burada cinsel saldırı içerikli çok sayıda görüntü kaydettiği ortaya çıktı. Sapığın yakalanmasını ise bir başka mağdur çocuğun ihbarı sağladı.

09 Mayıs 2019 Perşembe 13:56
Sapık adam kız çocuğunu kilitleyip kaçmış






Sapık adam kız çocuğunu kilitleyip kaçmış

Antalya polisi, hakkında kayıp başvurusu yapılan 16 yaşındaki kız çocuğunu, kilitli bulunduğu bir iş yerinde perişan halde buldu. Polis operasyonu yapılan iş yerinde zorla tutulan kız çocuğuna cinsel içerikli fotoğraflar ve video izleten sapık yakalanarak adalete teslim edildi. Antalya'da aileleri dehşete düşüren korku dolu olayın aydınlatılmasını ise, aynı sapığın kurbanı bir başka çocuğun cesaretle polisi arayarak ihbar etmesi sağladı. 
Bu arada baskın sırasında kayıp kız iş yerinde kilitli bulundu. Kız çocuğu kurtarılırken, operasyonun ardından iğrenç detaylar da ortaya çıktı. Gözaltına alınan M.F.'nin, farklı zamanlarda kayıp kız dışında kayıp kız dışında iş yerine çağırdığı yine aynı yaştaki erkek çocuğuna da cinsel istismarda bulunduğu belirlendi... İşte haberin detayları...

İKİ ÇOCUĞU İŞ YERİNE KİLİTLEMİŞ

Antalya'da biri kız, 2 çocuğu, iş yerine kilitleyip cinsel içerikli fotoğraflar gösterip, video izleterek istismarda bulunduğu iddia edilen M.F. yakalandı.

Muratpaşa ilçesi Deniz Mahallesi'nde telekomünikasyon bayiliği yapan M.F., iddiaya göre iş yerine farklı zamanlarda çağırdığı S.D. (16) adlı erkek çocuk ile kız çocuğu F.N.K'ye cinsel içerikli fotoğraf gösterdi, görüntüler izletti. M.F., iş yerinin kepenklerini indirerek çocuklara cinsel istismarda bulundu.

MAĞDUR ÇOCUK İHBAR ETTİ

Olayın ardından çocuklardan S.D., polise başvurdu. Antalya Emniyet Müdürlüğü Suçları Soruşturma ve Çocuk İzlem Merkezi Bürosu ekiplerinin ifadesine başvurduğu S.D., M.F'nin kendisini dükkâna kilitleyip, cinsel içerikli fotoğraflar gösterip, video izleterek istismarda bulunduğunu söyledi. S.D. ayrıca, M.F.'nin iş yerinde F.N.K. adlı kıza da cinsel istismarda bulunduğunu anlattı.

KAYIP KIZ KURTARILDI

S.D.'nin ifadesi üzerine polis ekipleri, pazartesi günü iş yerine operasyon düzenledi. Baskında, kepenk arasından iş yerini inceleyen polis, F.N.K.'nin içeride kilitli olduğunu tespit etti. Bu sırada iş yerine gelen M.F., polis ekiplerince gözaltına alındı. Şüphelinin kepengi açmasıyla F.N.K. kurtarıldı.

Hakkında kayıp başvurusu olduğu belirlenen F.N.K., sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Suçları Soruşturma ve Çocuk İzlem Merkezi Bürosu'na teslim edildi. M.F. ise işlemleri için Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.


 

Anahtar Kelimeler:
AntalyaSapıkAntalya Polisi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.