Sarı Zarfın İçerisinden Domates Tohumu Çikti

ESKİŞEHİR, () - ESKİŞEHİR'de bir kişiye İzmir'den kargo yoluyla gönderilen sarı zarf paniğe neden oldu. Açılan zarfın içerisinde domates tohumu çıktı. Öğle saatlerinde Vişnelik Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki bir apartmanda oturan...

29 Ekim 2014 Çarşamba 15:38
Sarı Zarfın İçerisinden Domates Tohumu Çikti






ESKİŞEHİR, () - ESKİŞEHİR'de bir kişiye İzmir'den kargo yoluyla gönderilen sarı zarf paniğe neden oldu. Açılan zarfın içerisinde domates tohumu çıktı.
Öğle saatlerinde Vişnelik Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki bir apartmanda oturan adı açıklanmayan bir kişiye kargo şirketi elemanı tarafından sarı zarf teslim edildi. İzmir'den gönderilen sarı zarftan şüphelenin kişi, 155 Polis İmdat hattını arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine söz konusu yere aralarında bomba uzmanının da olduğu polis ekipleri sevk edildi.
Polisler içerisinde kimyasal toz bulunma ihtimaline karşı durumu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) yetkililerine de bildirdi. AFAD ekipleri gelmeden polisler zarfı gönderen İzmir'deki kişiyle telefonla irtibat kurdu. İzmir'den kargoyu gönderen kişi polislere Eskişehir'de oturan yakınına ekmesi için zarf içerisinde domates tohumu gönderdiğini söyledi. Eskişehir'deki kişinin de İzmir'de oturan yakınıyla telefonla görüşmesinin ardından açılan zarfın içerisinden domates tohumu çıktı. Polis ekipleri olayla ilgili tutanak tutup ayrıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.