Şarkıcı Emrah Dinçer'e ömür boyu hapis isteniyor

Ankara Gölbaşı'nda 2016 yılının Ağustos ayında avukat Onur Evrim Demir'in öldürülmesi davasında tutuklu olarak yargılanan ömür boyu hapis cezası istendi.

30 Nisan 2018 Pazartesi 08:30
Şarkıcı Emrah Dinçer'e ömür boyu hapis isteniyor






Şarkıcı Emrah Dinçer'e ömür boyu hapis isteniyor


Ankara'da Avukat Onur Evrim Demir'i öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan şarkıcı Emrah Dinçer hakkında “kasten adam öldürme” suçundan müebbet hapis cezabı istendi. Kafasına vurduğu sopayla öldürdüğü Avukat Demir'i Gölbaşı'nda bir dere kenarına atan zanlıya yardım eden Şükrü Açıkbaş hakkında da 5 yıl hapis cezası istendi.

EVİNDE CİNAYET'TE KULLANILAN SOPA BULUNMUŞTU


Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Gölbaşı’nda Ağustos 2016’da Avukat Onur Evrim Demir’in vahşice öldürülmesine ilişkin soruşturmasını tamamladı. Cinayeti işlediği gerekçesiyle tutuklanan şarkıcı Emrah Dinçer ile cesedi ortadan kaldırmasına yardım ettiği ileri sürülen avukatı Şükrü Açıkbaş hakkında dava açıldı.

Edinilen bilgilere göre iddianamede, eşiyle birlikte olduğu gerekçesiyle Avukat Demir’i kafasına sopa ile vurarak öldüren Dinçer’in, daha sonra Açıkbaş’ı çağırdığı ve cesedi birlikte Gölbaşı’nda bir dere kenarına attıkları ileri sürüldü. Demir’in cesedinin yanında bulunan bir tahta parçasının Dinçer’in evindeki aramada ele geçirilen sopayla eşleşmesi sonucu cinayetin çözüldüğü kaydedilen iddianamede, şüpheli Dinçer’in “kasten adam öldürme” suçundan müebbet hapisle cezalandırılması talep edildi. Eski emniyet müdürü olan Avukat Açıkbaş hakkında ise “delilleri yok etmek” suçundan 5 yıl hapis cezası istendi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.