Savcı Kansız'ın yeğenlerini, barışmak için bir araya geldiklerinde öldürdü

     Çağatay KENARLI / İSTANBUL, () GAZİOSMANPAŞA'da, eski Ergenekon Savcısı Cihan Kansız'ın 2 yakınının öldürülmesiyle ilgili 1 kişi yakalandı. Halen Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı olan Cihan Kansız'ın amcasının...

02 Mart 2015 Pazartesi 17:48
Savcı Kansız'ın yeğenlerini, barışmak için bir araya geldiklerinde öldürdü






 

 

 Çağatay KENARLI / İSTANBUL, () GAZİOSMANPAŞA'da, eski Ergenekon Savcısı Cihan Kansız'ın 2 yakınının öldürülmesiyle ilgili 1 kişi yakalandı.
Halen Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı olan Cihan Kansız'ın amcasının oğlu Recep Selim Kansız ve yeğeni İzzet Kansız'ın 15 Şubat'ta silahla öldürüldüğü, Muharrem Tomoğulları (55), Ahmet Daştan (34) ve Şaban Cesim'in (40) de yaralandığı olayla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.
Ekipler, olaya karıştığı belirlenen Halit C. (52) ve Ali Can C. (26) adlı şüphelileri 19 Şubat Perşembe günü Beşiktaş'ta yakalayarak gözaltına aldıktan sonra adliyeye sevk etti. Şüphelilerden Halit C. ile yaralama suçundan kaydı bulunan Ali Can C., ertesi günü çıkarıldıkları mahkemece adli kontrolle serbest bırakıldı.
Soruşturmayı devam ettiren polisler, olayda silah kullandığı öne sürülen Hakan Baştürk'ü (37) dün Eyüp'te yakaladı.

BARIŞMA BULUŞMASINDA ÖLDÜRÜLDÜLER
Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde ifadesine başvurulan Hakan Baştürk, aralarında daha önce meydana gelen bir husumet nedeniyle barıştırılmak için Recep Selim Kansız ve İzzet Kansız ile buluştuğunu, yaşanan olayın bir anda meydana geldiğini söylediği öğrenildi.
Baştürk, Emniyet'teki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.