Seçimi kana  bulayan aileler yine kan döktü

Erzurum Karaçoban'da aralarında kan davası bulunan iki ailenin, silahlı çatışması bugün de devam etti. Dinlenme tesislerinde karşılaşan aile üyeleri birbirlerine silahla saldırdı.

25 Haziran 2018 Pazartesi 18:11
Seçimi kana  bulayan aileler yine kan döktü






Seçimi kana  bulayan aileler yine kan döktü

Aralarında kan davası bulunan iki aile karşılaştıkları yerde birbirlerine silahla saldırdı. Seçimin ilk günü iki kişinin ölümüne neden olan silahlı çatışmanın taraftarı olan aileler bu kez dinlenme tesisinde karşılaşınca silahlar konuştu.


Erzurum'un Karaçoban ilçesinde, İYİ Parti Karaçoban İlçe Başkanı Mehmet Sıddık Durmaz ile Agit Yazan'ın yaşamını yitirdiği ve 3 kişinin de yaralandığı olayın devamı Erzincan'da yaşandı. Aralarında 5 yıl öncesine dayanan kan davası bulunan iki aile fertleri Refahiye ilçesinde bir dinlenme tesisinde karşılaşınca yine birbirlerine kurşun yağdırdılar. Olayda S.D. yaşamını yitirdi, F.Y. ise yaralandı.


Olay ile ilgili olarak Erzincan Valiliği'nden yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada "25 Haziran 2018 tarihinde saat 07:45 sularında Erzincan'ın Refahiye ilçesi Erzurum-Sivas karayolu üzerinde bulunan bir dinlenme tesisinde meydana gelen silahlı saldırı olayında S.D. isimli bir şahıs hayatını kaybetmiş, F.Y. isimli bir şahıs ise yaralanmıştır. Yaralı F.Y. isimli şahıs Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilerek, tedavi altına alınmıştır. Olayın faili Y.Y. isimli bir şahıs silahıyla birlikte jandarma tarafından yakalanmıştır" denildi.

Erzurum'un Karaçoban ilçesinde, aralarında kan davası bulunan iki ailenin fertleri, dün oy kullanmak üzere gittikleri okulun bahçesinde karşılaşınca silahlı çatışma çıkmıştı. Çatışmada, İYİ Parti Karaçoban İlçe Başkanı Mehmet Sıddık Durmaz ile Agit Yazan yaşamını yitirmiş, 3 kişi de yaralanmıştı. Y.D. isimli şüpheli gözaltına alınmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.