"Seçmen kağıdı" yüzünden çıkan kavgada muhtar öldürüldü

Tokat'ın Zile ilçesinde "seçmen kağıdı" yüzünden çıktığı iddia edilen tartışmada köy muhtarı tabancayla vurularak öldürüldü

08 Haziran 2018 Cuma 22:38
"Seçmen kağıdı" yüzünden çıkan kavgada muhtar öldürüldü






"Seçmen kağıdı" yüzünden çıkan kavgada muhtar öldürüldü

İddiaya göre, ilçeye bağlı Binbaşı köyünde Hamza E, aralarında husumet bulunan köy muhtarı Ali Özyörük'ün (38) evinin önünde, muhtardan kendisinin ve yakınlarının seçmen kağıdını istedi.

Muhtar ile Hamza E. arasında seçmen kağıdı yüzünden çıktığı öne sürülen tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada Hamza E. tarafından tabancayla vurulan Özyörük olay yerinde hayatını kaybetti.

Muhtarın cesedi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Zile Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polise teslim olan şüpheli tutuklandı
 

Son Güncelleme: 11.06.2018 18:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aileden biri 2018-06-11 16:43:13

08.06.2018 tarihinde yayinlanan Sivas ta muzik ogretmeni1 olarak calisan Adem Kaptanla ilgili haber hakkinda
Sayın site yoneticileri bu haberle ailenin bütün gururu rencide ediliyor bu aile 18 yıldır evli çok çok mutlu bir 'yuvalari melek gibi bir de kızları var kızının bu olaydan haberi yok duyduğunda ve gördüğünde bir düşünün bu çocuğun psikolojisini lütfen sizden ricamiz internetten bu haberi kaldirirmisiniz küçük çocuğun ruhsal durumunu göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum böyle bir haberi vermek hiç bir vicdana sıgmaz ailenin durumunu gelip bir görseniz şok karşısında bitik durumdalar boyle bir sey olmasini istermiydik icimiz yaniyor. 10 yasindaki izina gerçeği söyleyemedik yrafik kazasi gecirdigini biliyor.
Küçücük bir çocuğun psikolojisinin daha fazla etkilenmemesi acisindan aiyenizden bu haberin kaldirilmasini esi ve kizi adina sizden önemle talep ediyoruz.

EDİTÖR'den NOT: Başınız sağ olsun. Allah Geride kalanlara sabırlar dilerim. Talebiniz yerine getirilmiştir.