Seda Tripkolic'e şok gözaltı: Dolandırıcıların kuryesi mi

Telefon dolandırıcılarına kuryelik yaptığı öne sürülen sosyal medyanın ünlü fenomenlerinden Seda Tripkolic (Seda S.) polis tarafından gözaltına alındı.

22 Mayıs 2018 Salı 21:35
Seda Tripkolic'e şok gözaltı: Dolandırıcıların kuryesi mi






Seda Tripkolic'e şok gözaltı: Dolandırıcıların kuryesi mi



Polis tarafından bir süredir teknik takibe alınan telefon dolandırılarının, yüzde 20 komisyonla kuryeliğini yaptığı ileri sürülen sosyal medya fenomeni Seda S gözaltına alındı. Youtube, Instegram ve Facebook'ta söylediği şarkılarla binlerce takipçisi bulunan ve Seda Tripkolic olarak bilinen genç kadının çeteye eleman temin ettiği iddia ediliyor.. Şanlıurfa ve İstanbul'da eş zamanlı düzenlenen operasyonda 8 kişi gözaltına alındı, sorguları sürüyor.


İSTANBUL POLİSİ 2 AY TAKİP ETTİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından 2 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından Şanlıurfa ve İstanbul'da yapılan operasyonda 8 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında bulunan Seda S.'nin internet fenomeni olduğu öğrenildi. Sosyal medya üzerinde şarkıları binlerce kez dinlenen Seda S.'nin operasyon kapsamında Esenyurt'ta rezidans dairede gözaltına alındığı belirtildi.

KENDİLERİNİ POLİS OLARAK TANITMIŞLAR

Edinilen bilgilere göre, şebekenin kendilerini polis olarak tanıtarak aradığı kişilerin sözde incelemek üzere evde bulunan altınları ve paraları istedikleri aldıktan sonra da ortadan kayboldukları öğrenildi. Yapılan incelemede şu ana kadar şebekenin milyonlarca liralık vurgun yaptığı tespit edildi. Polis, internet fenomeni Seda S.'nin çete içinde paraları taşıyacak kuryeleri bulduğunu ileri sürdü.

gözaltına alınan internet ve sosyal medya fenomeni "Seda Tripkolic"in çete elemanlarından yüzde 20 komisyon aldığını söylediği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
Seda Tripkolic
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.