Şemdinli'de çatışmada banyoya saklanan bebeğin mucize kurtuluşu

HAKKARİ Şemdinli İlçesi'nde geçen hafta PKK'lı teröristlerin güvenlik güçlerine saldırı üzerine çıkan çatışma sırasında evlerine isabet eden mermilerle büyük panik yaşayan memur çift, bebeklerini puset içinde banyoya sakladı....

24 Ağustos 2015 Pazartesi 14:04
Şemdinli'de çatışmada banyoya saklanan bebeğin mucize kurtuluşu






HAKKARİ Şemdinli İlçesi'nde geçen hafta PKK'lı teröristlerin güvenlik güçlerine saldırı üzerine çıkan çatışma sırasında evlerine isabet eden mermilerle büyük panik yaşayan memur çift, bebeklerini puset içinde banyoya sakladı. Çift, ateşin kesilmesiyle bebeklerini alıp, başka bir binada oturan ev sahiplerinin evine sığındı. Bebeğin alınmasından 10 dakika kadar sonra banyoya da mermiler isabet etti. Çift, olaydan sonra bebeklerini banyoda saklarken çektikleri ve evin harap haldeki fotoğrafları, sosyal medyadan paylaştı.
Şemdinli'de geçen 14 Ağustos tarihinden itibaren güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında sık sık çatışmalar çıktı. Çatışmalar, günlük yaşamı güçleştirirken, ilçe merkezinde oturanlar tedirginlik yaşadı. İlçede görevli bir çocuk sahibi memur çiftin, geçen haftaki bir çatışma sırasında oturdukları daireye isabet eden mermiler nedeniyle büyük panik yaşadıkları da ortaya çıktı. Evde oluşan hasarın boyutu ve çatışmalar sırasında banyoya saklanan bebeğin çekilen fotoğrafları, sosyal medyada paylaşıldı.
ÖNCESİ VE SONRASI
Çıkan çatışma şiddetlenince panik yaşayan çift, bebeklerini, puset içinde, güvende olması için arka tarafta bulunan banyoya koydu. Kendileri de bir odada yere yatan çift, evin içine isabet eden mermilerle büyük korku yaşadı. Çift, bu şekilde çatışmanın kesilmesini bekledi. Bir süre sonra ateş sesleri kesildiği sırada gelen ev sahibi, "Hadi çıkın, bizim eve gidiyoruz" dedi. Bebeklerini banyodan alan çift, başka bir binada oturan ve mermilerin hedefi olmayan ev sahiplerinin evine sığındı.
Çiftin evlerinden ayrılmasından 10 dakika sonra ise çatışma sesleri yeniden duyulmaya başladı. Bu kez, çiftin bebeklerini koydukları banyoya da mermiler isabet etti.
Çift, banyonun, bebeklerini saklarken ve sonrasında mermiler isabet ettikten sonra çektikleri fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı. Evin diğer odalarındaki hasar da fotoğraflarda yer aldı. Birçok kişi de bu fotoğraları birbiriyle paylaşıp, yorumladı.
ÖZEL HAREKAT KOMİSERİ ŞEHİT OLMUŞTU
15 Ağustos tarihinde Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde yol kapatıp kimlik kontrolü yapan PKK'lı teröristlere yönelik güvenlik güçlerinin müdahalesinin ardından kentin çeşitli noktalarından asker ve polis noktalarına saldırı düzenlenmişti. Saldırıda, Özel Harekat Komiseri Ahmet Çamur şehit olmuştu.
UZUNSIRT MEVKİNDE 5 TERÖRİST ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ
Hakkari Valiliği, 20 Ağustos 2015 günü Yüksekova-Şemdinli Karayolu üzerinde bulunan Uzunsırt mevkisiinde gerçekleştirilen operasyonda 5 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıklamıştı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.