Serinlemek için girdiği çayda boğuldu

ADIYAMAN'ın Çelikhan İlçesi'nde serinlemek amacıyla girdiği Havşeri Çayı'nda akıntıya kapılan 25 yaşındaki Erkan Erdal boğularak hayatını kaybetti. Olay, öğleden sonra ilçeye bağlı Pınarbaşı Beldesi'nde meydana geldi. Arkadaşlarıyla...

25 Mayıs 2015 Pazartesi 22:31
Serinlemek için girdiği çayda boğuldu






ADIYAMAN'ın Çelikhan İlçesi'nde serinlemek amacıyla girdiği Havşeri Çayı'nda akıntıya kapılan 25 yaşındaki Erkan Erdal boğularak hayatını kaybetti.
Olay, öğleden sonra ilçeye bağlı Pınarbaşı Beldesi'nde meydana geldi. Arkadaşlarıyla serinlemek için Havşeri Çayı'na giren Erkan Erdal, bir süre sonra akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen jandarma ve sağlık görevlileri tarafından sudan çıkarılan evli ve tek çocuk babası Erkan Erdal'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Ölüm haberiyle yasa boğulan Erkan Erdal'ın yakınları, akın ettikleri Çelikhan Devlet Hastanesi'nde sinir kirizleri geçirdi. Erdal'ın cesedi, otopsi için morga konuldu.
FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
zeynal oğglu abuzer çalgan 2015-05-28 09:32:10

mekan çennet olsun yakınlarına başsağlığı dilerim

Avatar
zeynal oğglu abuzer çalgan 2015-05-28 09:32:51

mekan çennet olsun yakınlarına başsağlığı dilerim