Sevgilisi şiddet uygulayan genç kadın isyan etti

Birlikte yaşadıkları sevgilisinin kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle oturdukları evi ateşe verdiği iddia edilen genç kızı itfaiye ekipleri güçlükle kurtardı..

02 Ocak 2019 Çarşamba 09:04
Sevgilisi şiddet uygulayan genç kadın isyan etti






Sevgilisi şiddet uygulayan genç kadın isyan etti


İmam nikahlı eşi tarafından kendisine şiddet uygulandığını iddia eden genç kadın isyan etti. "Bir cam kırılsa hapis cezası alırsın, kadına şiddet olunca bir şey yapmazlar' diyen genç kadının ateşe verdiği ev güçlükle söndürüldü. 

Kahramanmaraş’ta sevgilisine kızan genç kadın, birlikte yaşadıkları evi ateşe verdi. Alevlerin yükselmesiyle duman etkilenen kadını, itfaiye ekipleri son anda kurtardı. Sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası kendine gelen genç kadın, "Bir cam kırılsın hapis cezası verir savcı. Kadına şiddete gelince hiçbir şey yapmazlar, imam nikahlıyız diye" sözleriyle isyan etti...


Olay, gece saatlerinde Dulkadiroğlu ilçesi Trabzon Caddesi üzerinde yer alan bir apartmanın 5. katında meydana geldi. Alınan bilgiye göre; cadde üzerinde yürüyen vatandaşlar, apartmandan dumanlar çıktığı fark ederek durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler, zaman kaybı yaşanmaması için yan dairenin balkonundan içeri girdi. Yapılan ilk kontrolde içeride baygın halde bulunan kadın dışarı çıkarıldı.

Edinilen bilgilere göre; yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, olay yerinde hazır bekleyen 112 sağlık ekipleri kadına ilk müdahaleyi yaptı.

SEVGİLİSİNE KIZDI EVİ YAKTI

Sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası kendine gelen 18 yaşındaki D.T, kendisini görüntüleyen muhabire; “Bir cam kırılsın hapis cezası verir savcı. Kadına şiddete gelince hiçbir şey yapmazlar, imam nikahlıyız diye. Gelsin bizi dövsün, buralarda gezsin. Sırf biz imam nikahlıyız diye bir şey yapmıyorlar. Küfür etmek istemiyorum. Adalet yok, şans yok bir şey yok. Bak seyircilerde burada” diye konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.