Seyhan Barajı'nda Cesedi Bulunan Kadının Kimliği Belirlendi

Fatih KARAÇALI/ADANA, () - ADANA'da Seyhan Baraj Gölü'nde bulunan kadın cesedinin 58 yaşındaki Şerife Kahraman'a ait olduğu belirlendi. Merkez Seyhan İlçesi'nin Yenibaraj Mahallesi'nde 23 Ekim'de dolaşmak için Dilberler Sekisi'ne gelenlEr...

30 Ekim 2014 Perşembe 17:37
Seyhan Barajı'nda Cesedi Bulunan Kadının Kimliği Belirlendi






Fatih KARAÇALI/ADANA, () - ADANA'da Seyhan Baraj Gölü'nde bulunan kadın cesedinin 58 yaşındaki Şerife Kahraman'a ait olduğu belirlendi.
Merkez Seyhan İlçesi'nin Yenibaraj Mahallesi'nde 23 Ekim'de dolaşmak için Dilberler Sekisi'ne gelenlEr suda bir kadın cesedi buldu. Üzerinden kimlik çıkmayan kadının iç savaş nedeniyle ülkesinden kaçıp, Türkiye'ye gelen Suriyeli kadınlardan olabileceğini düşünen ekipler, Buruk Mahallesi'ndeki kampa gitti. Ekipler, tercümanlar aracılığıyla Suriyeliler'e ellerindeki fotoğrafları göstererek teşhis yaptırmaya çalıştı. Ancak bir sonuca ulaşılamadı.
MERSİN'DEN GELMİŞ
Mersin'in Mezitli İlçesi'nde oturan 4 çocuk annesi Şerife Kahraman'ın, 22 Ekim'de hava almak için evden çıkıp, bir daha da dönmediği belirten çocukları Adana Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek kayıp kadın olup olmadığını sordu. Bu gelişme üzerine gölde bulunan kadının fotoğrafı bu kişilere gösterilince cesedin Şerife Kahraman'a ait olduğu belirlendi. Adana Adli Tıp Kurumu'na getirilen yakınları Kahraman'ın cesedini de teşhis etti. Yapılan işlemlerin ardından alzheimer hastası olduğu belirlenen Kahraman'ın cenazesi yakınlarına teslim edildi.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.