Silopi'de saldırı; 1 polis şehit, 4 polis yaralı

Mehmet Selim YALÇIN- Ramazan İMRAĞ/SİLOPİ (Şırnak), () - ŞIRNAK'ın Silopi İlçesi'nde PKK'lıların yola yerleştirdikleri patlayıcıyı polis aracı geçerken infilak ettirmeleri sonucunda 1 polis şehit oldu, 4 polis yaralandı. Silopi'de...

30 Ağustos 2015 Pazar 16:49
Silopi'de saldırı; 1 polis şehit, 4 polis yaralı






Mehmet Selim YALÇIN- Ramazan İMRAĞ/SİLOPİ (Şırnak), () - ŞIRNAK'ın Silopi İlçesi'nde PKK'lıların yola yerleştirdikleri patlayıcıyı polis aracı geçerken infilak ettirmeleri sonucunda 1 polis şehit oldu, 4 polis yaralandı.
Silopi'de dün gece güvenlik güçleriyle çatışmaya gider 3 YDG-H'linin öldürülmesinin ardından bugün de olaylar devam etti. Barbaros Mahallesi'ndeki öğleden sonra çıkan olaylara müdahaleye giden polis zırhlı aracının geçişi sırasında teröristler yola tuzaklanan patlayıcıyı uzaktan kumanda ile infilak ettirildi. Şiddetli patlamada araçta bulunan henüz kimlikleri öğrenilemeyen polislerden 1'i şehit olurken, 4'ü de yaralandı. Silopi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı polisler tedaviye alındı.
Bu arada silah ve patlama seslerinin yankılandığı Barbaros ve Karşıyaka mahallelerinden dumanlar yükseldiği görüldü. Halkın evlerine çekildiği, esnafın kepenk kapattığı bu mahallelerden Barbaros Mahallesi'nde bir grup protesto gösterisinde bulundu.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.