Sinir Krizi Geçiren Kadın, Ortalığı Birbirine Kattı

Latif SANSÜR/KUŞADASI (Aydın), () - AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde, sinir krizi geçiren 50 yaşındaki N.T., eline geçirdiği eşyaları evinin ikinci kat balkonundan fırlatmaya başladı. Bu sırada aşağıdaki kahvede okey oynayan bir kişi, başına...

06 Kasım 2014 Perşembe 16:10
Sinir Krizi Geçiren Kadın, Ortalığı Birbirine Kattı






Sinir Krizi Geçiren Kadın, Ortalığı Birbirine Kattı

Latif SANSÜR/KUŞADASI (Aydın), () - AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde, sinir krizi geçiren 50 yaşındaki N.T., eline geçirdiği eşyaları evinin ikinci kat balkonundan fırlatmaya başladı. Bu sırada aşağıdaki kahvede okey oynayan bir kişi, başına saksı isabet etmesi sonucu yaralandı. İkna çabalarının sonuçsuz kalması üzerine polis ve sağlık ekipleri, savcılıktan alınan izinle eve girerek N.T.'yi etkisiz hale getirip, hastane götürdü.
Alacamescit Mahallesi, Mithat Baysal Sokak'taki bir apartmanın ikinci katında yaşayan ve sinir krizi geçirdiği öne sürülen  N.T. eline geçirdiği halı, şemsiye, çeşitli mutfak araç gereci ve kırtasiye malzemelerini balkondan atmaya başladı. Bu sırada olup, bitenden habersiz evin altındaki kahvede okey oynayan bir kişi başına isabet eden saksıyla hafif yaralandı. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine gelen polis ve 112 Acil Servis ekibi ile komşuları, eşinden ayrı yaşayan N.T.'yi sakinleştirmeye çalıştı. Ancak N.T., tüm çabalara rağmen ikna edilemezken, eline geçen eşyaları balkondan atmayı sürdürdü.
POLİS KAPIYI KIRIP EVE GİRDİ

Bunun üzerine polis, savcılıktan alınan izinle kapıyı kırarak girdikleri evde kadını, sağlık ekipleriyle birlikte etkisiz hale getirip, evden çıkardı Ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi'ne götürülen N.T.'ye sakinleştirici iğne vurulup, tedaviye alındı.
N.T.'nin başına attığı saksıyla yaralanan ve 112 Acil servis ekiplerinin olay yerinde gereken müdahaleyi yaptığı Osman Keser, "Arkadaşlarla birlikte okey oynarken yukarıdan bağırma sesleri geldi. Daha ne olduğunu anlamadan kafama saksı düştü. Kafamda şapka olması saksının hızını kesti. Sonrasında binanın altından uzaklaştık" dedi.
FOTOĞRAFLI
N.T.:Nilgün Tatlı

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.