SİNİR KRİZİNE GİREN HASTA 3'ÜNCÜ KATTAN ATLADI

KOCAELİ'nin Gölcük İlçesi'nde bulunan Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde bir süredir psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gören 25 yaşındaki İlhan Kesemen, hastanenin 3'üncü katından atlayarak yaşamına son vermek istedi. Ağır yaralanan...

19 Aralık 2014 Cuma 17:18
SİNİR KRİZİNE GİREN HASTA 3'ÜNCÜ KATTAN ATLADI






KOCAELİ'nin Gölcük İlçesi'nde bulunan Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde bir süredir psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gören 25 yaşındaki İlhan Kesemen, hastanenin 3'üncü katından atlayarak yaşamına son vermek istedi. Ağır yaralanan Kesemen yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.
Gölcük Necati Çelik Hastanesi’nde bir süredir psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gören İlhan Kesemen hastane odasında bir anda geçirdiği sinir krizi sonrasında pencereden atlamak isteyince, refakatçi olan kızkardeşi Nilay Kesemen engel olmaya çalıştı. Ancak pencereden atlayan Kesemen beton zemine düştü. Ağır yaralanan Kesemen'e ilk müdehele olay yerinde yapıldıktan sonra, hemen hastanede ameliyata alındıktan sonra yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Kesemen'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

FOTOGRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.