Şırnak'ta askeri hareketlilik

Şırnak'ın Cudi ve Gabar dağlarında son günlerde artan operasyonlar nedeniyle bölgeye askeri sevkiyat yapıldı. Cizre İlçesi'nde askeri hareketlilik gözlenirken, Cudi ve Gabar Dağları'nda yapılan hava operasyonları sonrası dumanların...

01 Ağustos 2015 Cumartesi 17:09
Şırnak'ta askeri hareketlilik






Şırnak'ın Cudi ve Gabar dağlarında son günlerde artan operasyonlar nedeniyle bölgeye askeri sevkiyat yapıldı. Cizre İlçesi'nde askeri hareketlilik gözlenirken, Cudi ve Gabar Dağları'nda yapılan hava operasyonları sonrası dumanların yükseldiği görüldü.
Şırnak bölgesinde terör saldırılarının ardından güvenlik kuvvetlerinin operasyonları devam ederken, bölgeye askeri sevkiyat da sürüyor. Bugün sabah saatlerinde de çok sayıda zırhlı askeri araç Cizri İlçesi'nden geçerek Şırnak'a gitti.
Şırnak'ın Gabar, Cudi ve Besta bölgelerinde 10 gündür PKK hedefleri bombalanıyor. İki gün önce 3 askerin şehit edildiği saldırının ardından, Şırnak semalarında insansız hava araçlarının hareketliliği de dikkat çekiyor. İHA'ların Çıraf ve Küpeli dağlarında tespit ettiği hedeflerin bombalandığını belirten kaynaklar, taarruz helikopterlerinin de sürekli bu bölgelerde uçuş yaptığını kaydetti. Cudi ve Gabar dağlarının Hisar ve Çağlayan bölgelerinde dumanların yükseldiği görüldü.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.