Şırnak'ta PKK mayını: 2 şehit, 2 yaralı (5)

ŞEHİT VE YARALILARIN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU Şırnak merkeze bağlı Milli Jandarma Karakolu'nda görevli askerler ile köy korucularına pusu kuran PKK'lıların, yola koydukları patlayıcıyı infilak ettirmesinin ardından roketatar ve uzun namlulu...

04 Ağustos 2015 Salı 15:43
Şırnak'ta PKK mayını: 2 şehit, 2 yaralı (5)






ŞEHİT VE YARALILARIN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU
Şırnak merkeze bağlı Milli Jandarma Karakolu'nda görevli askerler ile köy korucularına pusu kuran PKK'lıların, yola koydukları patlayıcıyı infilak ettirmesinin ardından roketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş açması sonucu çıkan çatışmada şehit olan 2 asker ve yaralanan 2 güvenlik görevlisinin kimlikleri belli oldu.
Teröristlerin saldırısında Osmaniye nüfusuna kayıtlı Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Acar ile Diyarbakır Hani nüfusuna kayıtlı Jandarma Er Abdulkadir Pektaş şehit olurken, Ordu nüfusuna kayıtlı Jandarma er Kadir Akpınar ile Şırnak Araköy nüfusuna kayıtlı geçici köy korucusu Hasan Akyol da yaralandı. Şehit Jandarma Er Abdulkadir Pektaş'ın ailesinin İzmir'de, yaralı er Kadir Akpınar'ın ise İstanbul'da yaşadığı öğrenildi.

ŞEHİTLERE TÖREN
PKK saldırısında şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Acar ile Jandarma Er Abdulkadir Pektaş için 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda saat 16.00'da tören düzenleneceği belirtildi.
PKK'lıların saldırısı sonrası başlatılan operasyon devam ederken, Milli Taburu'ndan PKK'lıların kaçabileceği Cudi Dağı'ndaki derin vadilerde belirlenen noktalar top atışlarıyla vuruldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.