Sivas'ta serbest bırakılan 5 polis için tutuklama kararı çıktı (2)

TOKAT'TA İFADELERİ ALINDI Sivas'ta adliyedeki işlemlerin ardından F.A., polis ekipleri tarafından bir üst mahkeme olan Tokat Sulh Ceza Mahkemesi'ne getirildi. Saat 16.00 civarında adliyeye getirilen F.A burada hakim karşısına çıktı. Diğer...

26 Mart 2015 Perşembe 21:50
Sivas'ta serbest bırakılan 5 polis için tutuklama kararı çıktı (2)






TOKAT'TA İFADELERİ ALINDI
Sivas'ta adliyedeki işlemlerin ardından F.A., polis ekipleri tarafından bir üst mahkeme olan Tokat Sulh Ceza Mahkemesi'ne getirildi. Saat 16.00 civarında adliyeye getirilen F.A burada hakim karşısına çıktı. Diğer illerde gözaltına alınan 4 polis de video konferans sistemi ile mahkemeye katıldı. Yaklaşık 4 saat süren mahkemenin ardından tutuklama kararı yüzlerine okundu. Karar sonrası adliyeden çıkan F.A. basın mensuplarının sorusuna cevap vermedi. F.A. Sivas Kapalı Cezaevine götürüldü. Diğerlerinin de Sivas'a gönderileceği öğrenildi.
Mustafa TURAPOĞLU-Fatih YILMAZ/TOKAT, ( )

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.