Siverek'te hafif ticari araç devrildi: 4 yaralı

Mehmet SEZGİN/SİVEREK (Şanlıurfa), () - ŞANLIURFA’nın Siverek İlçesi'nde, sürücüsünün kontrolünden çıkan ve bariyerlere çarparak devrildikten sonra hurdaya dönen hafif ticari araçtaki 4 kişi yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde...

30 Ocak 2015 Cuma 11:35
Siverek'te hafif ticari araç devrildi: 4 yaralı






Mehmet SEZGİN/SİVEREK (Şanlıurfa), () - ŞANLIURFA’nın Siverek İlçesi'nde, sürücüsünün kontrolünden çıkan ve bariyerlere çarparak devrildikten sonra hurdaya dönen hafif ticari araçtaki 4 kişi yaralandı.
Kaza, sabah saatlerinde Siverek-Çaylarbaşı karayolunun 17'nci kilometresinde meydana geldi. Çaylarbaşı Mahallesi yönüne giden sürücüsü öğrenilemeyen 56 AV 582 plakalı hafif ticari araç, kontrolden çıktı ve köprü bariyerlerine çarptıktan sonra takla atarak devrildi. Ters dönerek duran aracı görenlerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri, kazada yaralanan Muammer Başaran, Emrullah Akdoğan, Musa Başaran ve Murat Akçakoca'yı ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesi'ne götürdü. Acil serviste tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.