Sobadan zehirlenen anne öldü, kızı hastaneye kaldırıldı

İsmail AKKAYA/KONYA, () - KONYA'da sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 94 yaşındaki Hatice Horasan öldü, kızı 65 yaşındaki Asiye Horasan hastanede tedavi altına alındı. Olay, bugün saat 10.45 sıralarında merkez Karatay...

29 Mart 2015 Pazar 13:39
Sobadan zehirlenen anne öldü, kızı hastaneye kaldırıldı






İsmail AKKAYA/KONYA, () - KONYA'da sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 94 yaşındaki Hatice Horasan öldü, kızı 65 yaşındaki Asiye Horasan hastanede tedavi altına alındı.
Olay, bugün saat 10.45 sıralarında merkez Karatay İlçesi Şems Tebriz-i Mahallesi Zırh Sokaktaki bir apartmanın 3'üncü katında meydana geldi. Kızı Asiye Horasan ile birlikte yaşayan Hatice Horasan'ın alt katta oturan yakınları, bugün ailenin anne- kızın evinin kapı zilini çaldı. Kapıya çıkan olmayınca durumdan şüphelenen yakınları, kapıyı kırıp içeri girdi. Anne ve kızın hareketsiz halde yattıklarını fark eden yakınları polis ve sağlık görevlilerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlilere ısınmak için yaktıkları sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen anne Hatice Horasan'ın, öldüğünü saptadı. Kızı Asiye Horasan da ambulansla Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Asiye Horasan'ın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Anne Horasan'ın cenazesi de otopsi yapılmak için Dr. Faruk Sükan Çocuk ve Kadın Doğum Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Cenazenin evden çıkartılıp araca konduğu sırada balkona çıkan yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.