Sokakta cinsel saldırıya 9 yıl 8 ay hapis

ZONGULDAK'ta, arkadaşlık teklifini kabul etmeyen kıza tacizde bulunup çantasını aldıktan sonra dereye iterek yaralanmasına yol açtığı suçlamasıyla tutuklu yargılanan Burhan T., 9 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Olay, geçen...

02 Nisan 2015 Perşembe 11:36
Sokakta cinsel saldırıya 9 yıl 8 ay hapis






ZONGULDAK'ta, arkadaşlık teklifini kabul etmeyen kıza tacizde bulunup çantasını aldıktan sonra dereye iterek yaralanmasına yol açtığı suçlamasıyla tutuklu yargılanan Burhan T., 9 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Olay, geçen yıl 7 Kasım'da akşam saatlerinde Karaelmas Mahallesi İstasyon Caddesi'nde meydana geldi. Burhan T., kentin içinden geçen derenin yanındaki yolda yürüyerek evine giden 20 yaşındaki S.Ç.'nin yanına yaklaşıp arkadaşlık teklifinde bulundu. 'Hayır' cevabı alan Burhan T., iddiaya göre tacizde bulunup çantasını aldığı kızı dereye itti. Burhan T., kamyonetiyle kaçarken, dereye düşen S.Ç., AFAD ekibi tarafından kurtarıldı. Hafif yaralanan kız, hastanede tedaviyle sağlığına kavuştu.
Olaydan 1 hafta sonra yakalanarak tutuklanan Burhan T., 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'basit cinsel saldırı', 'gece vakti yağma' ve 'kişi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından açılan davada son kez hakim karşısına çıktı. Burhan T., kızın çantasını almadığını, cinsel amaçlı da bir şey yapmadığını ileri sürdü. Mahkeme heyeti, suçu işlediği kanaatine vardığı sanık Burhan T.'ye toplam 9 yıl 8 ay hapis cezası verdi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.