Son Dakika Ateşehir; Dumankaya İkon önünde özel harekat operasyon için bekliyor

taşehir'deki Dumankaya İkon Rezindansın çevresinde hareketli dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Çevrede keskin nişancılar ve itfaiye bekliyor.

26 Mayıs 2017 Cuma 20:02
Son Dakika Ateşehir; Dumankaya İkon önünde özel harekat operasyon için bekliyor






Son Dakika Ateşehir; Dumankaya İkon önünde özel harekat operasyon için bekliyor

Ataşehir'de lüks rezidans içinde dumanlar yükselirken, İstanbul polisi de yoğun önlemler alıyor. Dumankaya'nın tarafından yapılan residans önünde hareketli dakikalar. Bölgeden gelen ilk haberlere göre olay yerinde çok sayıda özel harekat polisi önlem aldı. İtfaiye ekipleri de hazır bekliyor.

13 KATTA NELER OLUYOR?

Ataşehir'deki Dumankaya İkon Rezindansın çevresinde hareketli dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Rezidansın çevresinde özel harekat polislerinin yanısıra bir itfaiye aracının da önlem aldığı görülüyor. 

Polislerin rezidansın 13'üncü katında bulunan yaşanan bir olaya müdahale amaçlı önlem aldığı belirtiliyor. Bu arada Özel Harekat polislerinden bazılarının rezidansa girdiği görüldü. Yetkililer olayla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

5 SAAT SÜREN EYLEM SONA ERDİ

Rezidansın 13. katında Saat 16.00 sıralarında başlayan olay, 5 saat sonra müzakereci polislerin iknaları sonucunda son buldu.

Rezidanstan çıkarılan 26 yaşındaki Kenan Y.'nin hakkında 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu öğrenildi.

Polisin müzakareleri sonucunda alkollü de olduğu bildirilen şüpheli gözaltına alındı. Şüpheli polis aracına bindirilerek polis merkezine götürüldü.

 
Son Güncelleme: 26.05.2017 21:28
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Ateşehir;
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.