Son Dakika Diyarbakır; Dicle Emniyet Müdürlüğü'ne roketli saldırı

Son Dakika Diyarbakır; Teröristler Diyarbakır Dicle Emniyet Müdürlüğü binasına roketatarlı saldırı düzenledi. Polislerin karşılık vermesi üzerine kaçan teröristler için operasyon sürüyor.

20 Mayıs 2016 Cuma 23:42
Son Dakika Diyarbakır; Dicle Emniyet Müdürlüğü'ne roketli saldırı






Dicle Emniyet Müdürlüğü'ne roketli saldırı

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde polis özel harekat noktasına bir grup terörist tarafından roketatar ve silahlarla saldırı düzenlendi. Polislerin saldırıya karşılık vermesinin ardından çatışma çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Dicle ilçesi Ziyarettepe mevkiinde polis özel harekat noktasına bir grup terörist tarafından roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Polislerin saldırıya anında karşılık vermesinin ardından çatışma çıktı. Ziyarettepe’de çatışma yoğun bir şekilde devam ederken, ilçenin değişik noktalarında da saldırıların olduğu ve çatışmaların yaşandığı öğrenildi. Çatışmalar sürüyor.

PKK'LI TERÖRİSTLER DİCLE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NE ATEŞ AÇTI

Diyarbakır'ın Dicle İlçesi Emniyet Müdürlüğü'ne PKK'lı teröristler uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesiyle çıkan çatışmada ölen ya da yaralanan olmadı.
Son Dakika Diyarbakır
Dicle İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bugün saat 21.20 sıralarında, terör örgütü PKK mensupları tarafından dağlık alandan uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Polislerin de anında karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Ölen ya da yaralanın olmadığı çatışmanın ardından PKK'lı teröristler kaçtı.

Güvenlik güçleri, teröristleri etkisiz hale getirmek için bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.Son Dakika Haberleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.