Son Dakika Haberleri, IŞİD hedefleri sabaha kadar vuruldu

Atatürk Havalimanı'na düzenlenen bombalı saldırının ardından TSK, Suriye'de bulunan terörist hedefleri sabaha kadar topçu atışına tuttu.

29 Haziran 2016 Çarşamba 08:49
Son Dakika Haberleri, IŞİD hedefleri sabaha kadar vuruldu






Son Dakika Haberleri, IŞİD hedefleri sabaha kadar vuruldu




İstanbul Atatürk Havalimanı'na düzenlenen katliam saldırısının ardından Suriye'deki terör örgütüne ait hedefler sabaha kadar topçu ateşi altında tutuldu.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Türkiye'ye yönelik saldırı hazırlığındaki terör örgütü IŞİD hedeflerinin TSK tarafından Fırtına obüs atışları ile Koalisyon güçleri tarafından ise düzenlenen hava harekatı ile imha edildiğini açıkladı.

TSK'dan yapılan açıklamada, 28 Haziran 2016 tarihinde Suriye'nin kuzeyinde Türkiye’ye yönelik atış yapma hazırlığında olduğu tespit edilen IŞİD terör örgütüne ait silah mevzii, Katyuşa ve havan silahlarından oluşan 15 hedefin TSK tarafından yapılan Fırtına obüsü atışları ve Koalisyon uçakları tarafından yapılan bir hava harekatı sonucunda imha edildiği bildirildi.

 
Son Güncelleme: 29.06.2016 08:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.